header-picture
header-bush

O veverku

“Veverak” predstavlja grupu ljudi koji uživaju u društvu i radu sa decom. Smatramo da je detinjstvo najbitniji period svakog čoveka i uživamo da gledamo kako deca uz nas odrastaju u kvalitetne mlade ljude.

Zašto baš “Veverak”?

Budući da se bavimo zabavom dece i samo naše ime mora da bude veselo, razigrano i jedinstveno, a s druge strane, prepoznatljivo, upadljivo i jednostavano. Ljubav prema deci i pozorištu podstakla nas je da se predstavimo pod nazivom “Veverak”, jer su veverice razigrane i zanimljive baš kao i mi.

Milica Radulović


Milica skoro 10 godina uveseljava dečije proslave i manifestacije. Radi mjuzikle, mini disco, performanse, animaciju, face painting, belly painting i glitter tattoo. Možete je videti u sledećim ulogama: Elza (Frozen), Maša (Maša i Medved), Flora (Winx), Barbi (Barbie), Zvončica (Petar Pan), Ariel (Mala sirena), Catrine DeMew (Monster High), Jasmin (Aladin), Alisa (Alisa u Zemlji čuda), Mica Mrazica (Deda Mraz).

Ikonica za Facebook Ikonica za Instagram

Lazar Krajnović


Deci je najpoznatiji kao Deda Mraz, jer ih već 15 godina raduje svojom novogodišnjom čarolijom. Osim u liku Deda Mraza, Lazara možete videti i kao Spajdermena (Spiderman), Lojda (Ninjago), Petra Pana (Petar Pan), Aladina (Aladin), Medu (Maša i Medved), Olafa (Frozen) i Robina Huda (Robin Hud). Radi predstave, performanse i animaciju.

Ikonica za Facebook

Matija Ristić


Večiti dečak u duši, ali profesionalac što se glume tiče, Matija iza sebe ima veliki broj nastupa. Za predstave (mjuzikle), performanse i animaciju, uvek bira ulogu Petra Pana (Petar Pan), Aladina (Aladin) i Lojda (Ninjago), mada mu nije strano ni nešto drugo.

Marijana Bosanac


Maja se sa zadovoljstvom odaziva svakoj dečijoj proslavi: animacijom, predstavama, performansom, face painting-om i glitter tattoo-om. Omiljene uloge su joj Elza (Frozen), Ariel/Adela (Mala sirena), Flora (Winx), Zvončica (Petar Pan) i Jasmin (Aladin).